Cultural Interaction- Kültür Buluşması

etkinlik
03.10.2024 19:25
Fen Fakültesi Konferans Salonu

Bozok Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Batı Dilleri ve Edebiyatları, İngiliz Dili ve Edebiyatı,  Intercultural Communication Komitesi olarak, ESC programı kapsamında @sorged ve , Makedonya, Fransa, İtalya ve Ürdün’den gelen arkadaşlarımızı ağırladık. Birden fazla kültürün bir araya geldiği bu etkinlikte dostluğun, hoşgörünün ve anlayışın hâkim olduğu bir sinerji yaratıldı.

Tüm katılımcılar için bu toplantı, bu değerleri bir kez daha hatırlamamız ve kutlamamız için bir fırsat oldu. Her ülkenin kendi kültürel varlığı, zenginliği ve özelliklerinin, küresel bir toplumun temellerini oluşturduğu mesajının erildiği bu etkinlik tüm katılımcıların olumlu dönütleriyle sonuçlandı
İki saatten fazla süren etkinliğin ardından, misafirlerle yenen yemekten sonra misafirlerimizi yolcu ettik.