Spring Fest Stand (Yozgat Bozok Üniversitesi Bahar Festivali Kapsamında Stand Açma)

etkinlik
22.05.2024 10:00
Erdoğan Akdağ Kongre Ve Kültür Merkezi Bahçesi

Kültürlerarası İletişim Topluluğu (Intercultural Communication Committee) olarak Yozgat Bozok Üniversitesi Bahar Festivali Kapsamında stand açarak üniversitemiz öğrencilerine tanıtımımızı yaptık. Bahar Festivali kapsamında standımızı ziyaret eden Üniversitemiz rektörü Prof. Dr. Evren Yaşar ve Üniversitemiz Genel Sekreteri Mustafa Kocakaya'ya topluluk amaçlarımız ve faaliyetlerimizden bahsettik. Hedeflerimizi, amaçlarımızı ve vizyonumuzu standımızı ziyaret eden çok sayıdaki üniversitemiz öğrencilerine de anlattık. Üniversite öğrencilerimizi topluluğumuza kaydederek gücümüzü ve kitlemizi genişlettik. Yeni kurulmuş bir topluluk olarak bizi ziyaret eden herkesin gönlünü ve güvenini kazandık. Tüm bunlar sayesinde yeni projeler ve hedefler edindik.